20 hulpverleningszones
03/05/2022 om 22:03

Brandweercongres “IEDEREEN BRAND(T)WEER ..”

share-square share-square share-square share-square

De kogel is door de kerk. Het brandweercongres zal dit jaar plaatsvinden in Brandweerschool PAULO. Een centrale locatie met veel mogelijkheden om opnieuw een topeditie af te leveren.

Het congresteam is reeds volop bezig met de voorbereidingen.

Congresteam
Thema

Regelmatig horen we: “Dat congres is toch enkel voor officieren?” Niets is minder waar en vandaar het thema IEDEREEN BRAND(t)WEER ... . Naar gewoonte voorzien we terug een traject voor de administratieve krachten maar iedereen is welkom.

Dit maakt het congres juist the place to be. Een moment waar we allen vieren dat we deel uitmaken van dit topteam. De brandweer staat steeds paraat, altijd klaar om uitdagingen tot een goed einde te brengen. Dus brandweerman -of vrouw, onderofficier of officier dispatcher, ambulancier, brandweerduiker ... Noteer alvast 4 & 5 november in je agenda.

Dit congres is er ook voor jou!

Opnames
Locatie: Brandweerschool PAULO

St. Tropez

Dit jaar zijn we uitgenodigd door PAULO wat meteen een ideale locatie is om verschillende boeiende workshops te geven. Op het paradeplein komt ook nu weer een tent waar de brandweerbeurs zal plaatsvinden. Daarnaast hebben we verschillende leslokalen en een plenaire ruimte tot onze beschikking. Voor de collega’s die liever een praktische oefening uitvoeren, zijn alle middelen ter beschikking.

Opgelet! Per dag kunnen we ongeveer een 400-tal collega’s ontvangen dus wees er snel bij.

SAVE THE DATE

Het congres zal dit jaar iets later plaatsvinden nl. op 4 en 5 november. Misschien wel iets frisser maar de volledige school is dan tot onze beschikking.

NIEUW: ATTEST OPLEIDINGEN

Een bepaalde attest opleiding die je wenst te volgen? Misschien is dit mogelijk. Het programmateam onderzoekt momenteel de mogelijkheid of we dit kunnen realiseren.

Congresteam in bespreking
WORKSHOPS

Dit jaar zijn er minder workshops voorzien, dit echter voor grotere groepen. Deze workshops zal je per traject kunnen volgen. Tijdens de inschrijving kies je één traject per dag.

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven? Dat kan!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

Afbeeldingen: Brandweervereniging Vlaanderen