20 hulpverleningszones
Workshop in de kijker
08/06/2024 om 19:36

Interventie op het spoordomein

share-square share-square share-square share-square

Hoe kan je een veilige tussenkomst garanderen op het spoordomein van Infrabel?
ia deze interactieve workshop leer je omgaan met de gevaren verbonden aan het treinverkeer en spoorinfrastructuur.

Leer de verschillende partners (her)kennen, wat is hun taak en ontdek op welke wijze zij jouw interventie veilig laten verlopen. Alle aspecten van een incident worden hier aangekaart, inclusief het vervoer van gevaarlijke goederen.

Stefan Lambert
Team Leader Emergency Planning, Business Continuity & Crisismanagement - Infrabel

Stefan Lambert bekleedt een cruciale rol bij Infrabel, waar hij verantwoordelijk is voor Emergency Planning, Business Continuity en Crisismanagement. Met zijn uitgebreide expertise helpt hij de organisatie zich voor te bereiden op, reageren op en herstellen van noodsituaties en crises, waarbij hij zorgt voor een veerkrachtige infrastructuur en operationele continuïteit.

Workshop door Stefan Lambert

Vrijdag 6 september 2024, 13:15 - 14:45
Interventie op het spoordomein

Stefan Lambert, expert in emergency planning, business continuity en crisismanagement bij Infrabel, biedt inzichten in effectieve interventiestrategieën binnen het spoordomein. Deze workshop richt zich op de unieke uitdagingen van crisismanagement en noodplanning specifiek gericht op spoorwegincidenten, waarbij de deelnemers praktische kennis en technieken aangereikt krijgen om efficiënt te reageren op spoorspecifieke noodsituaties.

Tijd: 13:15 - 14:45