20 hulpverleningszones
Workshop in de kijker
31/05/2024 om 11:59

Artificiele intelligentie, de Kracht van AI en GenAI

share-square share-square share-square share-square

AI en GenAI zijn niet meer weg te denken uit de actualiteit, en de hype is groot. Maar hoe kunnen deze technologieën concreet het werk van de brandweer verbeteren?

In deze interactieve workshop verkennen we praktische toepassingen van AI en GenAI voor de brandweer. We starten met inspirerende voorbeelden en gaan vervolgens samen brainstormen over nieuwe toepassingen, van risicoanalyse en training tot communicatie en optimalisatie van processen. Mis deze kans niet om samen de toekomst van de brandweer vorm te geven!

Sprekers van Xebia

Lennart Benoot
Verantwoordelijk voor Xebia Workplace

Lennart Benoot, een langdurige technologie-enthousiasteling en verantwoordelijk voor Xebia Workplace, heeft zich gespecialiseerd in Google Workspace en Chrome. Zijn passie voor AI heeft hem ertoe geleid bedrijven te helpen deze geavanceerde technologie toe te passen om productiviteit en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Jonas Aerts
Teamleider bij Xebia Workplace

Jonas Aerts is teamleider bij Xebia Workplace, waar hij projecten begeleidt en implementeert voor diverse klanten om Google Workspace en Chrome OS optimaal te benutten. Recente ontwikkelingen in AI voor de digitale werkplek beschouwt hij als een enorme kans om organisaties te helpen hun volledige potentieel te realiseren.

Plenair gedeelte: De Kracht van AI en GenAI

Vrijdag 6 september 2024, 09:00 - 10:30
Brandweer 2.0: De Kracht van AI en GenAI

AI en GenAI zijn niet meer weg te denken uit de actualiteit, en de hype is groot. Maar hoe kunnen deze technologieën concreet het werk van de brandweer verbeteren? We verkennen praktische toepassingen van AI en GenAI voor de brandweer, met inspirerende voorbeelden variërend van risicoanalyse en training tot communicatie en optimalisatie van processen. Tijdens het congres kun je ook inschrijven voor een workshop waar interactief gewerkt wordt aan de brandweer van de toekomst.

Tijd: 09:00 - 10:30

Workshop Artificiële Intelligentie

Vrijdag 6 september 2024, 15:45 - 17:15
Artificiële Intelligentie

Deze workshop, geleid door experts van Xebia, biedt deelnemers een grondige introductie tot de basisprincipes van artificiële intelligentie. De sessie omvat onderwerpen zoals machine learning, neurale netwerken, en hun toepassingen in de industrie en dagelijks leven. Ontdek hoe AI-technologieën worden gebruikt om complexe problemen op te lossen en efficiëntie te verbeteren.

Tijd: 15:45 - 17:15

Zaterdag 7 september 2024, 15:45 - 17:15
Artificiële Intelligentie

Herhaal de leerervaring met een tweede sessie van de AI-workshop door Xebia. Deze sessie zal zich concentreren op geavanceerde concepten en hoe deze kunnen worden toegepast om operationele uitdagingen in verschillende sectoren aan te gaan, inclusief hands-on voorbeelden en case studies.

Tijd: 15:45 - 17:15